Några inköp i dag

2019-08-20

Nu är det växlande molnighet varje dag. Lite sol och lite regn, 16-20 plus. Regnskurarna är mycket lokala och i regel väldigt korta.

Här finns det många promenadvägar att välja mellan. Jag valde här en tredje som inte är med på bild. Men den syns lite till vänster i bilden.

Nu blommar det väldigt mycket.

En gata i Kinna där Kinnas Finbagari ligger. Där finns det mycket gott att handla.

Efter vi hade druckit kaffe och ätit smörgås så körde vi till Borås. Blev först en tur till Knalleland där vi parkerade på parkeringen vid stationen. Där brukar det alltid vara gott om plats.

Hasse gick bort till Herrman för att köpa nya jeans. Här har han köpt sina brallor i många år. Även andra kläder också. Dom har bra och personlig service och det uppskattas. Zacko och jag tog en liten promenad runt gräsmattorna här.

När Hasse kom tillbaka så gick jag bort till Knallerian och KappAhl för lite inköp. Det var dags att införskaffa en gäng med trosor som jag anser att man aldrig kan ha tillräckligt många av. Gör detta en gång om året för det slits ju ut en del på ett år. Dom håller ju inte för evigt.

Vi fortsatte sedan till ICA Maxi där vi parkerade. Nu var det dags för Hasse att promenera till sin tandläkare. Tar omkring 30 minuter att komma dit. Zacko och jag tog en liten runda här också. Det bästa han vet är ju att komma ut och få nosa runt en del.

Hasse kom tillbaka en kvart över fyra och då körde vi till Rydal. Tog lite tid att komma ut från stan för det var rusningstrafik med en del köer. När vi kom fram så parkerades husbilen på ”vår” plats som i dag var ledig. Bar in dator, plattor och lite annat.

Tiden hade rusat iväg och det var hög tid att fundera på vad vi skulle äta i kväll. Hade absolut ingen lust att ställa mig vid spisen i kväll. Så det fick bli pizza. Beställde det som vanligt hos https://onlinepizza.se/ . Dom blev levererade 20 minuter tidigare än vad som utlovats och det var vi glada för. Vi var jättehungriga. Smakade jättebra och var varma när vi fick dom.

I morgon så ska husbilen till Codat för att dom ska fixa till vår spis. Lågorna där är dåliga och en av dom fungerar inte alls.

När det är klart så tänker vi köra någon annanstans, vart vet vi inte.