Bara ett fåtal mil i dag

2019-08-05

Det kom en del husbilar hit under kvällen i går och så såg det ut i morse vid halvnio.

Växlande molnighet var det och med en del sol, 16 plus och bara en mycket svag vind.

När man har gått genom tunneln under vägen så kommer man fram till en trevlig park att promenera i.

Här finns det många olika vägar att promenera på. Det är väldigt fint här med broar över vattnet och fina vägar med många träd. Så klart finns det lite ankor också.

Mitt på dagen så gick Hasse bort till Biltema för att äta lunch. Det blev ett par korvar i bröd. Han hade med sig hem korvändarna som Zacko fick. Och det hade Zacko inget att invända emot.

Vi har den sista tiden haft lite svårt med att komma iväg tidigt. Men Hasse skulle ju så klart i dag få käka sina korvar. Efter maten så måste man ju så klart vila en stund. Det är viktigt när man har lata dagar som vi har jämt.

Men vid halvtre så var vi klara för avfärd. Skulle ju bara köra omkring 3 mil idag hade vi tänkt. Det var mycket trafik och många rondeller när vi skulle ta oss ut ifrån Borlänge. Men sedan var det gles trafik.

När vi kom fram till Säter så körde vi till parkeringen vid Säterdalen. Vilken dålig bild det blev. Men så blir det ibland.

Där parkerade vi lite vid sidan av. Här stod vi bra tyckte vi. Inte en husbil till här. När vi var här 2016 så var det en hel del husbilar här men det var det inte nu.

Här finns det toa, vatten och latrintömmning och det är gratis att stå här.

Det är bara en kort promenad över järnvägsspåret för att komma till centrum. Här finns det både ICA och COOP samt pizzeria, gatukök och en hel del annat. I morgon så går jag en sväng dit och kollar lite på min morgonpromenad.

I kväll så åt vi ”Pulled Pork” med lätt mosad potatis med gaffel och med smör. Det smakade jätte gott.

Sedan så fortsätter vi vår resa och det blir troligen inte så långt i morgon. Förmodligen så blir det först ett besök på Lidl för vi fattas en del nu.

2 reaktioner till “Bara ett fåtal mil i dag”

 1. Hej på er!!
  Vi var en av bilarna som stod tillsammans med er på Biltema – parkeringen!
  Efter Borlänge har vi nu hamnat hos goda vänner i Grangärde.
  Ha en fortsatt god resa, så kanske vi ses någon gång igen Ps:Gillade ”blommorna” ni hade i fönstren. Verkar enkla att sköta om

  1. Hej
   Det är en bra plats att stå på tycker vi.
   Perfekt med husbil när man är och hälsar på.
   ”Blommorna” sköter sig själv, vi gillar dom.
   Ha det så bra.

Kommentarer inaktiverade.