På rull några mil igen

2019-07-31

Lite svalt i morse bara 12 plus och mulet, vindstilla.

Här finns det promenadvägar men kanske inte så trevliga men det duger.

På andra sidan E 45 kan man parkera nere vid vattnet.

Här finns en liten fin badplats.

Härlig utsikt över vattnet.

Folkets hus ligger också på andra sidan och där finns det också en servering samt lite annat.

Lite fin utsmyckning.

I dag valde vi att köra efter vi hade fikat. Blev lite senare än vad vi hade tänkt för Zacko var lite orolig och gick fram och tillbaka och pep en del. Jag tog ut honom på en extra runda, kanske var han dålig i magen och behövde lägga en hög. Men det var han inte och det var ju bra. Men man kan ju inte chansa om han skulle vara lös i magen. Inte roligt varken för honom eller för mig om det kom helt plötsligt inne i husbilen.

Men vi kom iväg strax innan tolv. Blev en kort bit på E 45 innan vi svängde vänster till väg 296. Inte mycket trafik. När vi kom till Kårböle så blev det väg 84 i några mil. Denna väg går ”längs” med Ljusnan som dyker upp lite här och där. En fin vägsträcka att åka på.

Några mil var verkligen deprimerande, där hade det varit skogsbrand och det var ingen trevlig syn. Mil efter mil med brandskadat område. Men man kunde se att det hade börjat växa där igen. Naturen är fantastiskt.

Vi kom fram till Färila som vi körde igenom. Verkar vara en trevlig liten ort som har det mesta som man behöver.

Sedan så kom vi fram till Ljusdal och körde bort till ställplatsen vid Kyrksjön. Här är det ett mycket fint fritidsområde. Det finns två platser med el och en av dom var ledig när vi kom hit och där parkerade vi. Här är det gratis att stå med husbil.

Utsikt från dörren, finns en grusparkering här och även där kan man parkera med sin husbil.

Framför husbilen har vi denna fina utsikt.

Utanför fönstret från min soffhörna så ser det ut så här. Mycket trivsam plats.

Tog en sväng med Zacko, ja egentligen blev det många svängar. Vädret var soligt och varmt, 20 plus, med en svalkande vind och det var så skönt att kunna promenera runt här i detta trevliga område.

En bild över sjön.

Här är det en liten båt som är ute med några personer och fiskar.

Hasse tog en cykeltur till Lidl, jag tyckte att nu var det dags för lite salami igen. Har ätit skinka på mackorna ett tag så nu blir det gott med salami. Eller som jag sa en gång att nu blir det gott med salami mellan skinkorna.

Lite senare så tog han en cykeltur runt sjön och han tyckte det var en trevlig runda.

Tänk att det redan är sista dagen i juli. Det har gått alldeles för fort. Jag skulle vilja hitta en broms för att det skulle gå lite långsammare!

Vad gör vi i morgon, ja det undrar vi verkligen?