Händer inget speciellt

2019-08-01

Dimman låg tät denna morgon över sjön och det var 12 plus och absolut ingen vind. Kändes lite svalt men det var helt ok.

Ser lite trolskt ut men det har en viss skönhet tycker jag.

Tänkte gå runt sjön vilket jag gjorde för några år sedan. I dag blev det inte så. Efter att ha promenerat i 35 minuter så valde jag att gå samma väg tillbaka. Hur långt det var tillbaka visste jag men jag visste inte hur långt det var att fortsätta runt. Har ju gått denna hjärt och lung promenad för några år sedan. Men man kan ju inte komma ihåg alla detaljer.

Alltså vände jag och gick samma väg till baka. Vet inte om jag hade längre att gå framåt eller lika länga att gå bakåt.

Under tiden så kom solen fram och dimmorna lättade. Det blev utsikt över sjön igen.

Men hursom helst så tyckte jag att det var en lagom promenad idag. Det kändes så när jag kom hem igen.

På eftermiddagen tänkte jag gå till centrum. Gick bort till bron som man kan gå över järnvägen och komma till centrum.

Denna bro tänkte jag inte gå över. Alldeles för hög.

Dagen var solig och varm och det blåste lite lagom. Tog inte ute stolar för vi tyckte att detta var en parkeringsplats och inte en ställplats. Skönt att sitta inne med allt öppet.

På kvällen tog Hasse en cykeltur till centrum och hade kameran med sig. Här målas det på många byggnader. Till helgen, den 2 – 4 augusti, är det gatukonstfestival i området kring Bagargränd i Ljusdal. Här nedan är det en del bilder Hasse fotade.

I morgon kör vi vidare.