Nu kom vi till Sala

2019-07-05

Rätt så kraftig blåst i dag och molnen rörde sig snabbt däruppe på himlen. Solen tittade fram titt som tätt och det var 13 – 18 plus.

Här finns det en hel del promenad vägar med gräsmatta på ena sidan och en väg på andra sidan. På den sidan i köpcentret som vi står så är det långt mellan som olika shoppingställena.

Jag hade tänkt att gå en sväng till Ikea för att titta lite. Men det blev inte så. Finns ju inget som jag behöver och jag är för närvarande inte alls intresserad av heminredning. Jag har vad jag behöver i husbilen. Men Hasse gick dit på förmiddagen och åt korv med bröd vilket han verkligen gillar.

Vid 2 tiden så körde vi ut till E 20 och fortsatte norrut. Det var rätt så mycket trafik. En bit innan Västerås så var det en lång kö och det gick långsamt fram en stund. Det var vägarbete, en renovering av en bro. Efter vi hade kommit förbi det så flöt trafiken på bra igen.

Körde sedan in på en av trafikverkets rastplatser för att tömma latrin och röra på benen lite. Då hände detta!

En bil körde och parkerade på den handikapp skyltade platsen. En kvinna gick ur bilen utan något synlig handikapp. Hon ställde sig framför sin bil, tog fram sin telefon, tände en cigarett och började hänsynslöst bolma. Hade dessutom motorn på gång på sin bil. Och det fanns ingen handikapp skylt i fönstret på hennes bil. Men hennes handikapp var ju faktiskt rätt så tydligt och det satt i hennes huvud. Och det tycker jag heter ”Jag tar ingen hänsyn till min omgivning, jag har min egen lag”. Jag gillar inte detta beteende men vad gör man. Jag var faktiskt för feg för att påtala alla fel för henne men så klart så skulle jag gjort det. Men jag är ibland lite konflikträdd. Gillar inte bråk!

Vi fortsatte sedan på vägen mot Stockholm. Men vi valde sedan väg 56 mot Gävle. Så långt körde vi inte utan vi körde till Sala och den nya ställplatsen där. Den är inte färdig ännu men man är välkommen hit.

Tycker det ser trevligt ut här.

Det är gratis att stå här fram till att service och betalautomat har kommit på plats. Kanske blir vi kvar här i morgon.

2 reaktioner till “Nu kom vi till Sala”

  1. Hej Eva,
    Mycket bra kommentar om den bollmande kvinnan.
    Dina kommentarer, tycke och smak överensstämmer oftast med mina värderingar.
    Ha det bäst / Siw

Kommentarer inaktiverade.