En trevlig dag

2019-07-06

Strålande sol på morgonen, svag vind och 15 plus. Senare på dagen blev det lite moln men det var mest sol. Ytterligare en härlig sommardag.

Tänkte gå till centrum men jag hittade inte dit. Valde väl fel väg vid något tillfälle. Men det var trevligt att promenera runt och kolla lite.

Det finns väldigt många gång/cykelvägar här omkring och man kan lätt komma vilse.

En av alla vägval som det finns här.
Här fanns det hus på hus.

Vackra målningar på husen.

Nu var jag nära centrum men ändå långt ifrån.

Och det gjorde Hasse i dag. Han cyklade in till centrum, han hittade dit, och kom till torget.

Det var lite torghandel här idag.

Han köpte en korv med mos och bröd som han frikostigt delade med sig av till en hungrig nästan tam fågel

Där köpte han även supergoda jordgubbar som vi åt på eftermiddagen. Men sedan så vidgade han sina vyer som man kan säga när man har kommit lite fel. Han fick fråga en lokalboenden om vägen till ställplatsen och då fanns den inom synhåll. Då var det lätt att hitta tillbaka.

I dag så satt jag inte ute fast det var soligt och varmt. Det var för att det inte var så trevligt underlag utanför husbilen. Det är här smågrus och det gillar jag inte. Om Zacko ligger här så får han så mycket grus i sin päls och det går knappast att få bort. Får så mycket grus i min säng då han ligger där och sover med mig.

Om jag sitter ute och Zacko får sitta inne så står han inne i husbilen och ”gråter’” och det kan ju inte jag stå ut med.

Vid femtiden började det regna lite lätt. Då hade jag precis varit ute en sväng med Zacko. Då var det dags för att lyssna på fotbollen när Sverige mötte England i bronsmatchen. Sverige vann och fick därmed hem en brons medalj. Det tyckte vi var väldigt roligt.