Inte kom vi iväg tidigt, men vi har ju ingen tid att passa!!

2019-07-04

Morgonen var sval, bara 13 plus, blåsigt och mest mulet. Promenerade på några av alla gång/cykelvägar som finns här runtomkring. Det är ett stort område med massor av parkeringsplatser.

Det är massor med olika idrottsplaner, badhus, boulebanor, ishall och annat.

Bra promenadväg även här.

Fin park med en liten sjö. Zacko gillade att var här.

Det finns många skolor häromkring men nu är det sommarlov. Det innebär att det knappast finns några cyklister här och det är skönt tycker jag. Lite jobbigt när dom far omkring som ilskna getingar.

Och inte kom vi iväg tidigt. Är något fel på tiden, den går alldeles för fort. Men vi har ju ingen tid att passa så det kvittar egentligen när vi kommer iväg. Mitt på eftermiddagen så packade vi ihop och lämnade Skara för denna gång. Nu blev det norrut på E 20. Ibland var det mycket trafik och ibland var det nästan tomt på vägen. En del husbilar mötte vi, faktiskt riktigt många.

Vädret var omväxlande. Körde in och ut ur flera regnskurar men sedan tog dom slut och det var inget som vi blev ledsna för.

Tog en bensträckarpaus vid Borasjöns rastplats och här är det väldigt vackert.

När vi närmade oss Örebro vid halv femtiden så kände vi att det var dags för att stanna för idag. Körde in på Mariebergs köpcenter till parkeringen vid Ikea där även Willys finns. Parkerade lite avsides där vi inte kan störa någon.

Nu finns här höjdbommar här men med tillräcklig höjd för att vi kan köra under. Dom vill tydligen få bort lastbilarna härifrån som har stått här under dom åren som vi har varit här tidigare. Och dom hade verkligen skräpat ner.

Hasse gick till Willys för att kolla om dom hade grillade revben. Eftersom dom inte har någon grill här så hade dom inga. Men dom hade vakuumpackade färdiggrillade revben av märket Tulip så Hasse köpte en sådan. Jag delade dom och värmde dom i mitt halvrunda stekjärn under lock. Till det åt vi potatissallad med purjolök från Rydbergs, den tycker vi är godast. Med den goda bbq såsen så smakade det hela verkligen jättegott.

Kamilla Oresvärd har skrivit ”Brudslöjan” och det är en annorlunda kriminalare. Utspelar sig i Vargön, Vänersborg och Trollhättan med omnejd. En trevligt berättad historia om en dam, Mona, före detta domare och en massa annat, som flyttar tillbaka till Vargön för att där få bättre kontakt med sina söner som hon hade lämnat för många år sedan. Den ena är polis och den andra kriminell. Det sker ett mord och Mona lägger sig i för att hjälpa polissonen. Det händer en hel del och mördaren åker fast till slut. Trevlig och lättläst tyckte jag.

I morgon så fortsätter vi norrut vid lämplig tid. Vad det nu kommer att vara?

2 reaktioner till “Inte kom vi iväg tidigt, men vi har ju ingen tid att passa!!”

  1. Åh vilken härlig reseblogg! Hur hamnade jag här..
    Jag är just nu på min första semester i husbil, med barn, hund, man o bebis.. kika gärna in på min blogg (som handlar om lite annat än husbilssemester… men ändå 😉 )
    //mamanéa

    1. Vad trevligt att du hittade hit. Kul att du med familj är på husbilsemester. Ska titta in på din blogg.

Kommentarer inaktiverade.