Lugnt här

2019-06-07

I dag var det skönare väder och inte så varmt. Temperaturen vid 9 på morgonen höll sig på 20 plus och det var mulet och ingen vind. Det blev en härlig promenad genom skogen bort till badplatsen som låg öde så här på morgonen.

Jag gillar lupiner och dom växer ju lite överallt.

Här händer inte så mycket mer än att trader kör iväg och andra kommer hit. Läst en del och kollat på nyheter.

Det har ju hänt en del i Sverige i dag. Jag tänker närmast på Linköping och förödelsen där efter den kraftiga explosionen. Många människor som har fått sina bostäder förstörda. Det måste ha varit en fruktansvärd upplevelse som kan vara svår att komma över. Skönt att det inte blev fler människor som blev skadade.

Sedan så fick ju Asecs utrymmas för det var koldioxid från en läskmaskin som läckte. Men efter en timme så var det öppet igen. Men det var en stor utryckning och en hel del folk fick föras till sjukhus för kontroll.

Det har blivit mycket lyssnande och tittande på nyheterna under dagen.

På eftermiddagen så blev det soligt och under några timmar inga moln och värmen steg.

Lite suddig bild från kvällen strax innan 22.00.

I morgon fortsätter vi.