Så är vi tillbaka i Kinna

2019-06-08

Svalare i dag igen på morgonen och det var mulet, svag vind och 17 plus. Skogspromenad i dag också.

Sedan så hade vi lite att syssla med ett par timmar. Bland annat så krånglar vår vaccumtoa igen så det var lite ”skitjobb” med den. Ska till Codat på torsdag och hoppas då att dom kan fixa till den.

Fikade och när vi klara med det så körde vi. Jag gick ner till butiken och lämnade tillbaka nyckeln till elskåpet och fick tillbaka min hundring.

Det var mycket trafik runt Jönköping och vi mötte väldigt många husbilar. Det började sedan dyka upp en massa mörka moln och blåsten ökade. Kom en mycket kraftig regnskur och det samlades massor av vatten på vägbanan. Helt klart risk för vattenplaning. Men det slutade nör vi närmade oss Borås. Körde till Rydal för att kolla posten, fanns inget viktigt. Fortsatte till MM i Skene och dagens inköpslista var rätt så lång. Skulle köpa rostbiff att ha till mat i kväll men charken hade precis stängt och det fanns inget färdigskivat.

Men, sa Hasse, vi kan väl kolla hos Hemköp då. Bra idé tyckte jag. Hittade en parkeringsplats vilket kan vara lite knepigt ibland. Behöver ju liksom lite plats. Jag gick dit och charken var öppen. Köpte lagom mängd rostbiff och tog en burk Rydbergs potatissallad<matens med gotländsk potatis och purjolök, den är god tycker vi.

Så blev det att köra och parkera vid resecenter i Kinna, bekvämt att stå här tycker vi. Fanns en husbil som körde efter en stund. Tror att dom flesta med husbil denna helgen är ute vid dom populära ställplatserna/campingarna vid kusterna och trängs.

Maten i kväll smakade verkligen gott.

Troligen blir vi kvar här i morgon.