Körde inte så långt i dag

2019-06-06

Halvnio var det 23 plus och lite blåsigt. Växlande molnighet med en del sol och det var skönt när ett moln gled förbi och täckte solen en stund. Det blev bara en kort promenad i dag. Zacko jag var helt överens om att vända hemåt efter ca en kvart. Alldeles för hett. Får bli fler korta promenader under under dagen.

Kossorna verkar ha det bra i den skuggiga hagen.

Hemma igen så la sig Zacko i skuggan utanför husbilen och ibland la han sig under den. Jag satte mig inne och satte på lilla fläkten, det var skönt. Gav lite svalka i hettan, var över 30 grader både inne och ute.

Vid halvtre så var vi trötta på tystnaden och lugnet här och packade ihop. Fyllde vatten innan vi körde. Så skönt med AC i bildelen när vi körde. Men det blev bara 20 minuter för sedan var vi framme. Vi hade då anlänt till Hyltena vid CK. Parkerade husbilen och jag gick ner för att betala. Dom har höjt priset till 150:- och med HBK rabatt så blir det 112:50 med el. När det finns el så kopplar vi in oss på det, sparar ju i alla fall lite gasol.

Så här ser det ut utanför vår dörr i dag på eftermiddagen.

Här är det inte tyst utan det är ljud ifrån tradarna mest hela tiden samt att det nästan jämt är något att titta på. I kväll så har vi även ljudet från en kylbil att lyssna på. Och vad vi gillar det.

I kväll så åt vi tunnbrödsrullar med Skagenröra och räkor som jag hade pillat under eftermiddagen. Jättegott med kall mat i denna värme.

Hoppas det blir lite svalare i morgon. Det blir i alla fall en skogspromenad där träden skuggar skönt.

2 reaktioner till “Körde inte så långt i dag”

  1. Vi har också haft varmt här uppe i norr, men som mest 27 grader. Vi hade också lite vind, så det kändes skönt. För ett par timmar sen kom en åskskur och då sjönk temperaturen. Ha dé gott!

    1. Något regn har vi inte haft men nästan längtat lite efter det. Bara nästan! Ha en fortsatt trevlig resa.

Kommentarer inaktiverade.