Att sitta i skuggan var perfekt i dag.

2019-06-05

Nu blev det riktigt varmt. På morgonen var det plus 15 och det steg snabbt mot 25 strecket. Skönt att det fläktade lite men det gav inte mycket svalka för vindarna var varma.

Lite tråkig promenadväg här men det är ingen trafik eller cyklister som jag måste se upp med.

Här går det nedåt och sedan blir det uppåt på tillbakavägen. väldigt jobbigt att gå uppför.

Öppna landskap är vackert.

Dom 2 husbilar som stod här körde iväg på förmiddagen. Vi bestämde oss för att vara kvar en natt till. Under dagen så kom det hit 5 andra husbilar.

I dag var det alldeles för varmt för att sitta i solen så det blev skuggplats hela dagen. Och jag blir så trött i värmen men det är ju ändå skönt. Men ärligt talat så gillar jag bäst när det är omkring 20 plus.

Den ”Svarta hunden” är Stephen Booths första roman i en planerad serie av de unga poliserna Ben Cooper och Diane Fry. Det var en bra kriminalroman med mycket konstigheter, lögner och försvårande av utredningen. En del personer att hålla reda på. Upplösningen var helt oväntad.

Vi duschar så gott som alltid i husbilen men i dag gjorde vi ett undantag. Här finns det en mycket fräsch dusch med toalett en liten bit bort. Verkligen skönt att stå länge i svalt vatten och bli avsvalkad. Men på vägen tillbaka blev jag lika svettig igen. I så konstigt när det var nästan 30 plus.

I morgon tänker vi köra vidare och vart har vi inte riktigt klart för oss. Men det har vi förhoppningsvis i morgon.