Möte hela dagen

2019-04-27

Uppe halvåtta och gick ut med Zacko. Vädret var lite småmolnigt och det var 10 plus och ingen blåst.

Det blev en fin promenadtur längs med Vänern.

Så vackert med den skira grönskan på träden.

Klockan 9 gick jag in och satte mig med dom övriga i valberedningen för att börja dagens jobb med att prata med styrelsens medlemmar och dom som vi har fått in på förslag. Där satt jag hela dagen med avbrott för elvakaffe och lunch. Vi var klara strax innan 4 och jag var mycket trött.

Satte mig och försökte vila lite innan det var dags för att gå och äta klockan 5. Ikväll serverades en fantastik laxbuffé med vänernlax. Lax kan tillagas många olika sätt och här fanns det många varianter och alla lika goda tyckte jag. Och vilka goda såser, romsås och hovmästarsås.

Senare på kvällen så var det dags för dom som ville att gå och titta på Creedens Tribute med gäster. Enligt annonsen en helkväll. Det var kommunen som bjöd. Hasse gick dit men jag valde att stanna hemma med Zacko, ville inte lämna honom ensam igen. Han mår så dåligt av att vara ensam därför är han det ytterst sällan. Dessutom var jag så trött och kände att jag inte orkade mer i dag.

Det började blåsa rätt så kraftigt under eftermiddagen och på kvällen så anlände det utlovade regnet hit.

I morgon så kör vi söderut igen, tillbaka till Kinna.

2 reaktioner till “Möte hela dagen”

  1. Så himla skönt att en kan göra som en vill och behöver. Och efter en dags hårt arbete förstår jag mycket väl att det var skönt att hänga med Zacko istället, det hade nog jag också valt 🙂

    1. Skönt att ha ett eget val och verkligen göra som man själv vill. Både jag och Zacko hade det mysigt och lugnt i soffan.

Kommentarer inaktiverade.