Lite från Karlskrona

2019-04-03

Skönt med lite ljud ifrån trafiken på parkeringen på morgonen. När jag vaknar till vi sex-sjutiden så somnar jag om så bra då. Är det väldigt tyst så ligger jag och lyssnar efter ljud.

Blåste lite mindre i morse och det var halvmulet eller halvklart vilket man vill. Temperaturen låg på 5 plus och det kändes kallare.

Morgonens promenad gick först längs med vattnet och sedan på andra sidan parkeringsplatserna. Där finns gräsmattor som många hundar har rastats så Zacko har väldigt mycket att nosa på. Går rätt så långsamt emellanåt men det är ju även en promenad för att Zacko ska ha lite roligt.

Här gick vi i morse.

Sedan så var vi väl inte riktigt överens om vi skulle köra vidare eller stanna kvar en natt till. Under tiden som vi funderade så gick tiden och sedan så tyckte vi att det var för sent på dagen för att köra iväg. Alltså stannade vi kvar en natt till. Har ju en tid att passa men inte förrän den 23 april. Ingen brådska alltså.

Blev lite promenader i närområdet under eftermiddagen. Blåste lite kallt ett tag.

Här parkerar man personbilar på husbilsplatser och ingen bryr sig. Tänk om det var så att man parkerade husbilar på personbilsparkeringen. Tror då att det hade blivit ett väldigt liv. Böter kanske, jag vet inte.

Här kan man också hyra elcyklar, vad det kostar kom jag inte fram till.

Det är mycket folk som under dagen promenerar framför vår husbil här. Verkar varar ett populärt promenadstråk och karlskronaborna verkar gilla att promenera.

På kvällen så hade det slutat blåsa och det var faktiskt rätt så skönt ute tyckte jag när jag gick en sväng med Zacko.

I morgon så tänker vi se till att vi får ny utsikt.