Ett år äldre

Svensk sommar i underbara Stugsund. Hoppas vi kommer dit i år och att Hasse då kan rycka strömming. Den är godast som man själv har dragit upp

2019-03-22

Mulen morgon och 3 – 4 plusgrader och det blåste inget. Zacko var även i dag rätt så stel i bakdelen när vi gick upp. Det blev bättre efter en stund när vi hade kommit ut och gått iväg en bit. Efter första kisset så blev det bättre och han pinnade på så bra.

Mitt på dagen så var det bara enstaka moln och solen lyste härligt ner över oss. Det blev upp till 10 – 12 plusgrader och det var så skönt att vara ute. Det vill säga när man var i lä för det hade börjat blåsa lite och vinden var kall.

Hasse passade på att ta en cykeltur till Rydal bara för att vädret var soligt. När han kom tillbaka så började han rota runt i garaget och några andra ställen. Han hittade lite grejor som han inte visste att dom fanns samt en del som han visste fanns men som inte hade blivit använt på en del år. Då kom han på något. Varför inte göra i ordning ett ställe i samlingsrummet där man kan lämna sin grejor så andra kan ta det om det är något som dom behöver. Samt ställa dit sådant som man inte själv behöver längre. Uno och Yvonne tyckte det var en bra idé och Yvonne textade en skylt som hon la dit. Detta är ju så bra och det kan man verkligen kalla återvinning eller återanvändning och det ligger ju i tiden, eller hur?

Trots att det blev en del promenader med Zacko i det soliga vädret så satt jag inne en del och läste. ”Pärlfarmen” av Liza Marklund var en helt otroligt roman som jag gillade. Det var en fantastisk historia som berättades. En lång och märklig resa mellan många länder och platser men där väldigt mycket som verkar helt osannolikt händer. Spännande och intressant tyckte jag. Fina miljöskildringar från platser som jag inte vet något om.

Apropå ingenting så är det faktiskt min födelsedag i dag. Den har inte firats alls men jag är så glad över att jag har fått ytterligare ett år här på jorden. Men förresten jag har fått många grattis på FB och det är jag glad för. Samt grattis från min sambo och min underbara lilla familj.

I kväll så duggregnade det när jag gick ut med Zacko och i morgon blir det enligt prognosen lite mulet och regnigt. Det blir var det blir.

Jag har haft en bra födelsedag precis som jag vill ha det. Precis som nästan en vanlig dag. Möjligen så känner jag mig mycket lite tröttare men det kan ju bero vårtrötthet!!