Soligt och blåsigt

En bild från Peniche med det höga lätt rosa huset i centrum av bilden.

2019-03-23

Det verkar som många morgnar nu är lite småmulna. Så var det i dag och det var lite småblåsigt också och temperaturen var 5 plusgrader. Kändes som risk för regn så jag tog regnplagg på Zacko. Blev inget regn.

Zacko verkade lite piggare i dag tyckte jag precis när vi hade kommit ut. Men efter en kvart så ville han vända och gå hem. Men jag övertalade honom att vi skulle promenera en stund till och det gick han med på. Tror han hittade något som doftade intressant för han satte iväg i rätt så bra fart. Han kanske också tycker det börjar bli lite tråkigt att promenera i Seglora. Jag börjar tycka det eller har egentligen tyckt det ett tag. Men jag börjar nu se ljuset i tunneln.

Flera timmar under dagen så var det rätt så mycket sol med växlande molnighet men fy tusan vad det blåste. Det var absolut inget väder att sitta ute i. Det var inte heller skönt att vistas ute överhuvudtaget. Alltså gjorde jag inte det mer än nödvändigt och det var ju att ta ut Zacko.

Men som jag brukar säga: Det är trevligare att sitta inne när det är sol och blåsigt ute än att sitta inne när det regnar och blåser ute.

Och idag så stämde inte väderprognosen från i går. Det blev inget regn i dag och det var det ingen som blev ledsen för. I morgon så ska det tydligen inte bli något regn utan bara lite mulet. Hoppas det stämmer.

I kväll åt vi kokt wienerkorv med potatismos, ketchup, senap och hemgjord gurkmajonäs samt sallad, det smakade jättegott.