Sommarlängtan


I dag är det en sommarbild ifrån härliga Stocka. Börjar längta efter att köra norrut i sommar.

2019-03-07

Hög luftfuktighet var det denna morgon i Kinna. Det var rätt så varmt hela 7 plusgrader och ingen vind. Gick genom parken och en sväng runt i Kinna för att gå genom stan på hemvägen.

Förmiddagen försvann och övergick till eftermiddag. Strax efter ett så plockade vi ihop och körde till Skene och parkerade där vi brukar. Hasse gick till rehab och Zacko och jag gick i väg på en promenad.

Detta liknar såna där videungar som man ska sjunga för. ”Sov du lilla videung än så är det vinter”. Jag sjöng inte bara tänkte. Strax efter två så började det regna och då hade vi precis hunnit hem.

Det gick bra för Hasse i dag på rehab. Han fick träna på att gå utan krycka på en bana med räcke på båda sidor. Där gick han utan att behöva ta tag i räckena. Hans terapeut tyckte att det gick väldigt bra för honom i dag. En annan terapeut, som han hade haft tidigare, kom fram till honom och talade om att hon tyckte det var så roligt att se att det nu gick så bra.

Blev sedan ett besök hos Lidl för inköp av Saskia, kolsyrat vatten samt Cocacola. Såg på reklamen utanför att dom hade Enebackens Isterband och såna ville jag köpa. Det var svårt att hitta dom men jag är envis. Tredje gången förbi där bacon, falukorv och annat från Enebacken finns så hittade jag dom äntligen. Dom ska vi ha till middag i kväll. Även två paket med den goda salamin hamnade i vagnen samt bananer som jag inte vill vara utan.

Vi fortsatte sedan till Rydal där vi stannade till och jag gick för att tömma postfacket. Fanns två brev och en tidning, Hem och hyra. Eftersom vi hyr en lägenhet så är vi så klart med i Hyresgästföreningen.

Vi fortsatte sedan till Seglora för vi hade bestämt oss för att köra dit idag. Parkerade på vår plats och även vattenpölarna var på plats. Det var så grått i dag och det började skymma redan en stund efter fyra.

Lite senare så började det blåsa en hel del och regnet forsade ner. Så trist väder. Efter några timmar så slutade det blåsa så mycket men regnet fortsatte att skvätta ner med lite uppehåll emellan.

Enebackens isterband smakade mycket bra och dom ska jag köpa fler gånger. Till dom så serverade jag god dillstuvad potatis och rödbetor.

Jag avslutar kvällen med att lyssna på Karlavagnen med trevliga Sanna Lundell. Handlar om dialekter och det kan bli riktigt roligt.

2 reaktioner till “Sommarlängtan”

Kommentarer inaktiverade.