Så dåligt väder

För ett år sedan så promenerade jag här i underbara Calpe. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte längtar dit. Men vi kommer att hitta dit igen.

2019-03-08

Regnet föll stilla ner över oss i morse. Det var inte så kallt, plus 4, och det var inte så blåsigt. Zacko bestämde i dag vart vi skulle gå. Han bestämde (nästan) även hur länge. Efter ca 15 minuter ville han vända om man jag lirkade lite med honom så vi gick en stund till. Vi var rätt så våta när vi kom hem igen. Hasse tog emot Zacko och lindade in honom i en handduk så han blev varm. Han har blivit lite frusen nu i vinter. Men det är ju inte så märkligt för vi har ju varit på varmare breddgrader på vintrarna i nästan hela hans liv.

Vädret under dagen var verkligen omväxlande. Det blåste, regnade, haglade. solen lyste ibland men det var rätt så kallt. Vädret skiftade ideligen och när jag gick ut med Zacko i ett väder så växlade det så snabbt att det var annat väder efter en kvart. Lika bra att ta på regntäcke på varje gång man gick ut. Samt vantar. Som blir våta och får läggas på tork.

På eftermiddagen så kom det hit två husbilar. I den ena husbilen var husbilsvänner från Ulricehamn och i den andra var de vänner till dom. Efter några timmar så kom det hit två husbilar till och det var inga som vi kände. Den ena husbilen hade den nya svenska regskylten och det är den första bil som jag har sett med nya skylten.

På eftermiddagen så kom vår äggleverans. Så lyxigt att få färska ägg levererade till husbilen. Och vi tycker dessa ägg smakar mycket bättre än dom som vi köper i affärerna. Kanske inbillning men jag tror inte det.

Som vanligt är det väldigt lungt här och jag börjar bli rätt så trött på detta lugn. Börjar längta efter att få rulla i väg och få se lite annat. Även om det är sånt som vi har sett innan.

Men nu så är det förhoppningsvis inte så många veckor kvar tills vi kan dra iväg på lite nya äventyr. Bara så där tre/fyra veckor. Det är vid närmare eftertanke rätt så lång tid tycker jag. Men det ska vi troligen överleva. Får väl försöka hitta på lite annat roligt under tiden.