Flöt på bra i dag

2018-10-30

I natt så blev det väderomslag till något mildare, mulnare, regnigare, blåsigare och det var 4 – 12 plusgrader under dagen. I och för sig så kom det inte så mycket regn i dag.

Zacko och jag tog en lite kortare promenad i dag för vi skulle köra iväg senast en kvart innan 9. Började med att köra till Rydal där Hasse släppte av mig och Zacko. Jag gick tvärs över gatan till tvättkällaren och lämpade av min tvättpåse där. Sedan så fortsatte vi till lägenheten och Hasse körde vidare till Fritsla och Codat.

Jag gick sedan till lägenheten för att vara där tills det var dags att börja tvätta. Min tid började 10.30. Det var så kallt i lägenheten så jag svepte in mig i två filtar och la mig på soffan och glodde lite på tv. Jag frös.

Klockan gick och det blev dags att gå iväg och mata tvättmaskinerna. Gjorde vad jag skulle och gick sedan tillbaka till lägenheten. När jag precis hade kommit dit så ringde Hasse och då stod han på parkeringen i Rydal. Då gick vi dit. Nu passade det så bra för det var helt klart dags för kaffe och mackor. Smakade jättebra.

Hasse talade om för mig att vi nu hade fått en ny kran på handfatet på toan samt nya vattenrör där under. Så nu kan vi spola som vi vill igen. Skönt. Kostar ingen aning, fakturan kommer.

Sedan så körde vi till Kinna och Lidl för att köpa deras goda Saskia vatten. Fortsatte till MM för att fylla på förrådet av diverse mat och konserver. Jag hade ju en storköpsrabatt på 5 % och den ville jag ju utnyttja. Men det blev ju inte så mycket rabatt ändå för det är ju rätt så begränsat med utrymme i husbilen. Det var annat när man hade villa med massor av förvaringsutrymme.

Vi körde sedan till Rydal igen och parkerade en bit ifrån tvättkällaren. Jag packade in vad vi hade köpt i kylskåp och skåp . När det var klart gick jag tvärs över gatan till tvättkällaren för att hämta hem den torra tvätten. Men den där torkgrejen i torkrummet hade lagt av i förtid. Men det var inte något större problem. Fick ju bara hänga lite jeans och annat runtomkring i husbilen eftersom det bara var halvtorrt.

Vi fortsatte sedan till Seglora och parkerade på ”vår” plats. Jag tog ut Zacko på en promenad och så så träffade vi på våra trevliga husbilsgrannar. Snackade en stund och det var trevlig.

På kvällen så kom det en skur men den varade inte så länge.