Slut på oktober

2018-10-31

Det var rätt så milt denna sista dag i oktober. Mulet med överhängande risk för regn. Rengplagg på. Vinden var svag och det var 5 plus och det var bara en mycket svag vind.

Under dagen så var det växlande molnighet och det var till och med lite sol ibland.

Här händer det inte så mycket och det är så lugnt här. Jag beställde ett 10-pack strumpor. Jag beställde dom hos https://www.strumplandet.se/ och efter två timmar fick jag leveransbesked. Dom var redan skickade. Sen så ska ju PostNord leverera så det tar nog ett par dagar.

Var ute gick en del med Zacko och passade på att prata lite med folk som jag träffade på. Alltid trevlig att växla några ord om allt och inget.

I kväll gjorde jag köttbullar som blev väldigt goda. Åt dom med kokt potatis, gräddsås och rårörd lingonsylt.