Äntligen lite besked

2018-10-29

Frost på gräsmattorna här och kallt. Blev någon enstaka plusgrad under dagen och det började blåsa en del. Och det var iskalla vindar. Jag gillar inte detta väder.

I dag så fick Hasse kontakt med ortopeden i Borås. Det var inte lätt men det lyckades efter några försök. Vecka 45 kommer han att få en tid för provtagning. Dom ska in i höften och ta prov därifrån för att kolla vad det kan vara för infektion som finns där. Efter två veckor är svaret klart. Sedan så är det bara att vänta på en operationstid. Han står i operationskön. Skönt att veta lite mer tycker vi.

Satt och tittade tillbaka på lite bilder och det var trevligt.

2015-10-29 var vi i Arcade i Spanien och då hade vi det så här:

Vädret var grått, mulet med hög luftfuktighet med regn ibland eller egentligen rätt så ofta. Det var varmt, hela 18 plus på morgonen.

Halv nio så var det fortfarande gryning och vattnet håller på att dra sig tillbaka. Någon timme senare så var det en stor sandbank där.

Båtarna är på väg ut mot ställen där dom ska insamla musslor och annat ätbart ifrån havet.

En del av den fina promenadvägen längs med vattnet där vi gick. Efter en stund så vände jag och gick mot stan istället.

Det är en del stad på denna sidan om järnvägen ner mot havet. För att komma till den andra delen så får man gå över denna bro över järnvägen.

Jag letade efter en affär där jag skulle köpa bröd till frukosten. Finns en Familia men där utanför ville jag inte sätta Zacko. Där skulle jag ju gå in och leta efter bröd och inte ha någon uppsikt över honom och det ville jag inte.

Hitta efter lite traskande runt ett kafé där det var en hundkrok precis vid ingång. Satte honom där och gick två steg in och köpte mitt bröd. Det var ett lagom kort och lite rundar form och visade sig smaka bra.

Kom hem igen utan att ha blivit alltför våt av den korta skur som kom.

Vi hade lite att pyssla med inne i husbilen och det passade bra att göra denna gråtrista dag så vi stannade kvar.

Mitt på dagen, när det vara stora vattenfria område satt jag och tittade på två stora svarta hundar som sprang runt där ute och lekte. Dom hoppade i vattnet mellan ”öarna” och upp igen på andra sidan och rusade iväg. Det verkade som att dom hade roligt och sprang med hög svansföring och dom viftade glatt.

På eftermiddagen så steg vattnet och inte ett dugg av botten syntes.

Det blev pannkakor till middag i kväll. Stekte lite bacon till. Innan har vi inte ätit pannkakor mer än någon gång och nu var det inte så länge sedan, Men det smakar ju gott.

I morgon är det dags för oss att fortsätta söderut och hoppas vi hittar lite sol.

Tillbaka till nutid igen.

I morgon så blir det en tur till Codat för att fixa till ett läckage under handfatet på toan. Hoppas det inte tar allt för lång tid att laga det. Sedan så är det tvättdag också. Blir mycket i morgon.