Körde runt lite

2018-09-04

Rätt så solig morgon med lite lätta höga moln. Blev en sväng på stan på och det var 13 – 20 plusgrader.

Sedan så började vi med att flytta husbilen till gråvattentömningen. Passade på att samtidigt fylla vatten. När det var klart körde vi mot Kinna Bibliotek där man kan förtidsrösta. Hitta en parkeringsplats strax utanför och så gick vi dit. Tog Zacko med oss så när en gick in så stannade en ute. Så nu har vi fullgjort våra rättigheter.

Vi körde en sväng till Fritsla och kollade lite där. Det var dags för fika så vi parkerade husbilen på lämplig plats och drack vårt kaffe och åt våra ägg och smörgåsar. Smakade bra som vanligt.

Förflyttade oss sedan till MM. Det är alltså ICA i Skene. Vi parkerade och jag tog min lilla lista och gick in och handlade. Var inte så mycket folk i dag så det gick rätt så fort.

Eftersom det är tisdag så var det dags för Hasses träning på rehab i Skene. Körde dit och parkerade och så gick Hasse iväg. Strax innan 4 var han tillbaka. Vi var lite småsugna på något så vi körde till McDonalds. Jag gick in och köpte varsin ostburgare. Precis lagom lite för att stoppa suget.

Fortsatte sedan till Rydal och där parkerade vi. Det blev sista parkeringen för i dag. Tog med det vanliga och gick bort till lägenheten och där såg det ut som vanligt.

Troligen så blir vi kvar här någon dag.