Lagomväder

2018-09-05

Lagom växlande molnighet, lagom sol, vind och temperatur, 16-22 plus. Svenskt lagomväder i dag och det är riktigt skönt tycker jag.

Gick vanliga svängen i dag. Mötte faktiskt en hel del folk och som några hade hundar med sig och andra utan. Stannade och pratade ett par gånger och det var trevligt.

Jag gick och tittade efter lite höstblommor i trädgårdarna men hittade inga i dag. Däremot tycker jag att detta är så fint. Går förbi där ofta men har liksom inte ”sett” det.

Dagen fortsatte och det hände inte så mycket. Fick ett litet paket med posten med några varor som jag hade beställt på apoteket. Det var lagom litet för att få plats i postfacket. Väldigt bekvämt att beställa på internet och få det hemskickat. Beställde i söndags och fick det alltså i dag. Dessutom så har en del varor webbpriser och är billigare och ingen frakt tillkommer.

När jag i dag satte igång min dator möttes jag av ett delvis nytt utseende. Jag använder webbläsaren Chrome och raden högst upp var helt annorlunda. Blev lite överraskad. Har väl varit någon typ av uppdatering. Ibland tycker jag att min dator lever ett eget liv utom min kontroll.

I kväll så gjorde jag en stor fläskpannkaka i ugnen. Det var länge sedan vi åt det och det smakade jättegott. Drabbades av paltkoma sedan och det var skönt att bara ligga i soffan en stund. Blev en del över och det är så gott att äta kall när man blir lite sugen på något.

I morgon är det dags för rehab igen och sen kör vi nog iväg någonstans. Vart vet vi inte än men det blir nog inte så långt.