Vi är nu i Seglora

2018-08-19

Helgrått och mulet, inget regn eller blåst. Rätt så milt med 16 plus. Skön morgonpromenad på gång/cykelvägen. Inte så mycket folk men vi mötte en kille med hund som Zacko fick hälsa på. Jag och hundens husse språkade en stund om våra hundar.

Vid tolvtiden så körde vi och nu blev det tomt på ställplatsen förutom den husbilen som står parkerad här vecka efter vecka. Troligen någon som bor på orten.

Väg 27 var det inte så mycket trafik på och det var det inte heller på väg 41. Vi körde till Rydal för att kolla om vi hade fått någon post och det hade vi fått. Våra röstkort hade anlänt så nu kan vi förtidsrösta när vi kommer tillbaka efter kräftskivan i Karlstad.

Vi fortsatte sedan några kilometer och körde in på Seglora familjecamping och parkerade på husbilsplats nummer 5. Hoppas att det inte blir så mycket vatten utanför den platsen som vi har haft när vi har stått på trean.  Här får vi alltid ett varmt välkomnade och det uppskattar vi. Fanns för övrigt gott om plats här.

Skulle bli en del regn under eftermiddagen och kvällen och det var därför vi körde hit. Ingen solcell laddar när det är mulet och regnar. Och på kvällen så regnade det verkligen. Vi kände att det var ett bra beslut att kör hit och ha tillgång till el.

När vi kom hit så gick jag en sväng med Zacko och träffade då på ett par husbilsvänner som har köpt en villavagn och parkerat här. Vilket bra alternativ när man vill tillbringa sommaren i Sverige och vintern i Santa Pola vilket dom vill. Deras villavagn var verkligen så tjusig. Hoppas att ni verkligen kommer att njuta av denna fina bostad.

Så här såg det ut i skymningen i kväll.

Nu tycker vi det är så skönt att ha tillgång till en elstolpe.

På kvällen så började det spöregna och inte ville någon gå ut med Zacko. Det var bara så obehagligt. Men har man hund så har man.

Jag har läst klart ”Slända i bärnsten” och det tog tid. Det var många sidor. Den var bra  men lite långsam ibland när det många sidor inte hände så mycket. Var lite för mycket av vad jag kallar för tantsnusk och det var så långrandigt att läsa. Sidantalet hade mått bra av att minskat till ungefär hälften tycker jag. Men jag ser ändå fram till att läsa fortsättnigen på denna serie.

Nu så blir det en bok av Christina Larsson som heter ”Socialgrupp noll”. Hennes böcker brukar jag gilla.