Veteranbilar

2018-08-18

Kallt i natt bara 10 plus och kanske till och med kallare. På morgonen så var det 13 plus och soligt, inte ett moln. (Dom kom senare på dagen.) Tyckte det kändes kallt när jag stack ut näsan för att känna efter så det blev långa byxor, tröja och väst. Helt klart alldeles för mycket kläder kom jag underfund med efter en stund promenerande.

Även i dag så gick jag till konditori Linnéa för att köpa frallor. Anser detta vara en god vana när vi är här och där är öppet.

I dag så var det ”retro” lördag på parkeringsplatsen/torget. Innebar att det samlades en del veteranbilar där. Hasse cyklade dit och hade med sig kameran. Här nedan så finns det en massa bilder som han tog. Vi gillar veteranbilar.

På eftermiddagen så njöt vi av rökta räkor med aioli. Hasse hade köpt dom på förmiddagen när han hade cyklat till ICA för lite inköp. Dom stod absolut inte med på inköpslistan men jag tyckte det var otrolig bra och gott att dom lyckades ramla ner i inköpskorgen.

Det var sedan mulet hela eftermiddagen och ingen sol och ingen laddning att tala om till batterierna. Klarar oss säker några dagar till men vi söker oss troligen till en elstolpe i morgon. Vi vill ju ha det bekvämt eftersom vi bor i husbilen.

I kväll så blev det panerade spättafiléer med potatismos till middag. Smakade supergott.

4 reaktioner till “Veteranbilar”

    1. Finns ju veteranbilsträffar lite överallt och det är alltid roligt att kolla på dessa fina bilar. Rökta räkor är ju otroligt gott tycker vi.

    1. Vi saknade också Lergökarallyt i år och vi saknade att träffa er också. Alltid så roligt att prata en stund. Men det passade inte riktigt in för oss i år. Hoppas vi ses igen på någon annan plats.

Kommentarer inaktiverade.