Trevlig dag i Seglora

2018-08-20

Morgonens promenad gick förbi Seglora kyrka som det brukar bli när vi är på campingen här.

Så här ser det ut på ängen vid Viskan. Färgen på blommorna är lite ljust rosa men den vackra färgen kommer inte riktigt fram på bilden.

Det firades helt klart midsommar här. Nu har midsommarstången vissnat och ser lite trist ut.

Nu är det mycket grönt och naturen verkar snabbt ha återhämtat sig efter den långa torkan.

Trots att jag promenerar längs med en väg så är det otroligt lite trafik. I dag så mötte jag bara två bilar och bägge var mycket hänsynsfulla och körde mycket sakta förbi mig och Zacko. Det uppskattar vi.

Växlande molnighet och svag vind, 17 – 20 grader och möjligen någon regnskur ibland. Så verkar vädret bli enligt prognoserna för dom närmsta veckorna framåt. Inte mig emot för jag gillar detta väder. Bara jag slipper för många enstaka skurar.

Dagen förflöt sedan lugnt och det hände inte så mycket.

Inte förrän lite senare på eftermiddagen då vi blev bjudna på kaffe och kanelbullar av campingvärdarna här. Inte bara vi utan också ett annat par som bor här på platsen. Blev sittande ett bra tag och njöt av trevlig samvaro och roliga samtal. Verkligen kul att sitta och prata om allt och inget och lite av varje. Jag är ju inte så social av mig men ibland så tycker jag verkligen det är så himla roligt att umgås med likasinnade. Och oftast är det då andra med husbil. Vår bekantskapskrets har ju liksom med åren begränsats till denna trevliga kategori av folk. Inte så märkligt egentligen tycker vi.

I morgon är det dags för rehab i Skene för Hasse. Sedan så kommer vi att köra norrut. På torsdag har Hasse tagit ledigt från rehab just för att vi  ska köra till Värmland. Kräftskiva i Karlstad väntar till helgen. Ska bli så roligt att köra norrut igen.