Moln, sol och blåsigt

2018-08-05

Växlande molnighet och rätt så blåsigt och 20 plus. Gick iväg till den vanliga promenadvägen på andra sidan gatan. Där träffade vi på den lilla söta bruna pudeltjejen som blev så glad när hon fick syn på oss. Zacko blev också glad även om hon nonchalerade honom efter en kort hälsning. Sedan så var det bara jag som gällde för henne. När jag slutade klappa henne så hoppade hon upp mot mina ben och pep uppfordrande. Hon är så rar och mysig. Hennes matte och jag hade en trevlig pratstund.

I dag så blev det svalt i skuggan i och med att det blåste en del. Jag fick skifta med att ibland sitta i skuggan och ibland sitta i solen. Blev också lite för varmt i solen ibland.

Sen var det som vanligt att husbilarna körde iväg härifrån på förmiddagen och ett tag så var vi ensamma. På eftermiddagen så kom det hit en del nya och parkerade här.

Lite senare på eftermiddagen så kom det en så snygg husbil hit och parkerade och det var ett par husbilsvänner. Dom kom bort till oss och pratade en stund. Det var mycket roligt att träffa dom igen det var ett tag sedan. Om jag inte minns helt fel så var det i Calpe för ett par år sedan.

När solen gick ner bakom träden så blev det snabbt svalare och det var ”bara” 20 plus. Vid halvtio så var det 18 plus och jag tar nog på en tunn jacka när jag går ut med Zacko i kväll.

I kväll är vi 9 husbilar här som troligen kommer att övernatta här.