Ankungar

2018-08-06

Blåsigt, molnigt och 17 plus. Lite sol emellanåt. I dag så gick jag och Zacko till bageriet som ligger vid gatan som går rakt genom centrum, typ. Hade inget bröd så jag skulle köpa nybakta frallor. Zacko fick sitta utanför när jag gick in för att handla. Köpte två småfranska och en lite grövre bulle med lite hela korn och lite annat i.

Vi valde sedan att ta gågatan tillbaka. Här hittade vi dessa söta ankungar som har blivit rätt så stora. Dom fick syn på min påse och skyndade sig för att komma fram till mig. När ankmamman sedan fick syn på Zacko så vände hon tvärt och lät lite så hennes ungar också vände snabbt och sprang därifrån.

Sedan så var det dags för våra husbilsvänner att köra hemåt. Men innan dom körde så kom dom bort till oss för att säga hej då. Det tog en bra stund för vi hade mycket att prata om. Hoppas vi ses snart igen.

På eftermiddagen blev det helgrått och det kom fem droppar regn. Då satte vi in utemöblerna i garaget och flyttade in och satte oss. Det var fortfarande rätt så varmt, 19 plus, och det blåste knappast något nu.

Jag gick ute en lite sväng utan Zacko och han kollade efter mig. Han gillar inte att jag går ut utan honom och det är det mycket sällan som jag gör.

Som vanligt så blev vi ensamma en stund här på dagen när husbilarna hade kört. På eftermiddagen/kvällen så kom det nya hit för att övernatta. I natt verkar det som att vi blir 5 husbilar här.

I morgon är det åter dags för en tur till Skene och rehab. Sedan så blir det ett par nätter i Rydal igen.