Gasolslut

2018-08-04

Halvett på natten fick jag väcka Hasse. Såg att gasollampan på kylskåpet blinkade. Kolla spisen och där kom ingen gasol. Alltså var det slut på gasolen. Hasse kravlade sig upp ur sängen och det tog en liten stund innan han vaknade till. Sedan tog han fram pannlampan och gick ut. Det tog inte så lång stund förrän han hade skiftat till den fulla tuben. Det är en av dom saker som jag inte riktigt vet hur man gör. Får väl ta itu med det (kanske). Det var sedan lite svårt att somna, låg vaken en bra stund.

Denna lätt molniga och småblåsiga morgon var det en del om var ute och promenerade. Det var 20 plus och det kändes skönt i dag.

Den här stora katten kollade nyfiket på oss när vi närmade oss den. Zacko ville så gärna gå fram till den men jag hindrade honom. Vi är inte så vana vid katter så jag tycker det är bäst att låta dom vara ifred.

Det finns fortfarande det som blommar för fullt. Men det är inte mycket. Man ser en liten bit av den brunbrända gräsmattan.

Fick trevligt besök på förmiddagen av en husbilsvän. Pratade en stund innan han körde iväg mot nya äventyr. Kul att träffas igen tyckte vi.

Dagen fortsatte med växlande molnighet och det var lite blåsigt. Det var skönt att sitta ute i skuggan och läsa i dag också. Det var inte så varmt utan det höll sig omkring 23 – 26 plus.

Det ska tydligen bli någon grad svalare i morgon enligt prognosen. Det blir vad det blir.