Nu har vi fungerande vindrutetorkare

2018-08-03

Så var de då dags att gå upp alldeles för tidigt efter en väldigt kort natt med dålig sömn. Redan strax efter sex så lämnade jag sängen och det var med trötta ben. Förresten så var hela jag trött. Plockade ner i en kasse lite av sånt som jag eventuellt skulle behöva under förmiddagen i lägenheten om det skulle ta lång tid med husbilen. Gick först bort och satte in kassen och sedan så gick Zacko och jag på en promenad. Det var svalt och skönt, bara 16 plus, och mycket skugga eftersom solen ännu inte stod så högt på himlen. Hasse körde i väg med husbilen till Borås Bilhall.

Efter vår promenad så la jag mig på soffan och tänkte sova en stund. Men det gick inte. Satte mig vid datorn istället, finns ju alltid något att titta på.

Hasse ringde sedan och sa att dom höll på med husbilen. Den skulle bli klar om en stund och sedan så skulle han vara på väg hem. Så bra tyckte jag. Nu har vi fungerande vindrutetorkare och det kostade 3.700:-.

När han efter ungefär en timme öppnade dörren så var det första han sa ”Sätt på kaffet”. Han hade inte få sin dagliga koffeindos och nu var det bråttom. Eftersom bryggaren var laddad så var det bara att trycka på knappen. En stund senare hade Hasse fått sitt kaffe och mådde så mycket bättre.

Strax innan tolv så var vi klara och lämnade Rydal för att köra till Gislaved. Trafiken var mestadels gles men oj vad många husbilar vi mötte. Blev mycket vinkat.

När vi kom fram så körde vi till ICA för mjölken var slut. Vi använder mjölk i kaffet så det måste ju finnas i kylskåpet. I dag så blev det bara Actimel också (var också slut) som jag gärna vill ha en shot av varje morgon. Min mage gillar det och då ska den få det.

Fortsatte sedan till ställplatsen och parkerade på vanliga platsen. Fanns en husbil här och det kom två till senare på eftermiddagen. Tog ut våra stolar och satte oss i skuggan utanför bilen och läste. Det blåste lite och det kändes skönt.

Som vanligt denna sommar så stannar vi här några dagar.