Lite av varje

2018-08-02

Solig morgon med svag vind och 20 plus både ute och inne. Luften kändes rätt så behaglig och lite svalt i skuggan.

Efter en lugn morgonpromenad och lite morgonpyssel var det dags att köra till polisen i Kinna. Tar bara ca 10 min. Vi skulle vara där klocka 10.00 och vi parkerade där utanför en stund innan. Finns bra parkeringsmöjlighet för husbilen.

Tio minuter innan så gick vi in genom dörren och knappade in vårt nummer på den elektroniska panelen och fick en kölapp. Prick tio så gick Hasse fram till luckan och gick igenom proceduren med bland annat foto, fingeravtryck och underskrift. Tog inte så lång stund och sedan var det min tur. Hasse gick ut till Zacko som var ensam i husbilen. Så gick jag igenom samma procedur. Till slut så fick jag se hur mitt pass kommer att se ut och med den bilden på mig så hoppas jag att jag aldrig behöver visa upp det. Sen körde vi tillbaka till Rydal.

Väntade på att höra av Borås Bilhall och fick ett sms strax innan tolv att våra reservdelar hade kommit. Ringde upp dom efter deras lunch för att boka tid till i morgon. Fick reda på att den redan var inbokad, så bra.

Vid tvåtiden så var det sedan dags att köra till Skene. Parkerade och Hasse gick till rehab och Zacko och jag gick på en promenad. Sedan satt jag och läste tills Hasse kom tillbaka.

Blev ett stopp vid Lidl för som vanligt var det något som behövdes. När det var avklarat så körde vi tillbaka till Rydal. Blir en natt till här eftersom bilen ska till verkstaden i morgon. Hasse kommer att köra in till Borås tidigt på morgonen och så hoppas vi att det inte tar allt för lång tid att reparera vindrutetorkarna.

När bilen är klar så har vi tänkt köra iväg och troligen blir det till Gislaved igen.