Fullt upp i dag

2018-08-01

Helmulen morgon med 19 plus och ingen vind. Lite kvavt var det tyckte jag.

Den här lilla stugan har en gång i tiden haft en bättre tid. Den ligger vid den gamla fotbollsplanen som är borta för mycket länge sedan. Tydligen så var det  där man bytte om för att sedan ge sig iväg ut på olika idrottsaktiviteter.

I närheten så växer det vilda äppelträd och det är fullt med frukt.

Invid Viskan så finns det gott om dessa växter med långa bruna sammetsliknande toppar. Har ingen aning om vad dom heter.

På min morgonrunda så mötte jag en hundägare med två hundar. Zacko lekte med dom en stund medan vi pratade och tittade på våra busar som roade sig.

När jag kom tillbaka till husbilen efter att ha lämnat Zacko till Hasse i lägenheten så börja molnen att mörkna. Jag gjorde i ordning smutstvätten och skyndade bort till tvättkällaren. Matade maskinerna och när jag kom upp ifrån källaren så hade det börjat ösregna. Jag blev mycket våt på min väg tillbaka. Men det gjorde inget, det var faktiskt rätt så skönt.

Nu så skulle ju Hasse köra husbilen till Borås Bilcenter men han fick vänta en stund till regnet hade upphört. Han behövde inte vänta så länge. Zacko och jag gick till lägenheten för nu var det hög tid för kaffe och mackor. Det åskade och blixtrade friskt då.

Efter ett tag så ringde Hasse och talade om att dom behöll bilen där för att kolla vad det var som var fel på torkarna. Han hade fått en lånebil och var på väg hem. Efter några timmar så ringde dom ifrån Borås Bilcenter och sa att dom visste vad det var för fel. Det var något som var trasigt och det fanns inte att få tag på hos Fiat för där var det restat. Dom hade sökt hos olika skrotar runt om i Sverige och hittat det hos en firma i Norrköping som skulle skicka det i dag. Kanske kommer det i morgon kanske inte.

Hämtade den torra tvätten innan vi körde till Borås för att hämta husbilen, vi har ju liksom allt som vi behöver i den. När det inte regnar så behöver man ju inte använda vindrutetorkarna.

I morgon så ska vi till passpolisen på förmiddagen och Hasse ska till rehab på eftermiddagen så det blir nog inte förrän på fredag som vi förhoppningsvis kan få fixat till våra torkare. Det är mycket nu!