Tillbaka igen

2018-06-30

Efter att ha hostat och snorat mig genom natten var jag så trött i morse. Tog en Alvedon och det kändes lite bättre efter en stund. Blev en långsam promenad med Zacko i skugga och sol.

Att skriva om vädret är rätt så meningslöst för närvarande. Det är varmt och soligt varje dag. Ibland lite vind och ibland inte. Likadant med molnen. I dag var det 17 – 30 plus.

Vi hade ju fått mycket kartonger/papper/plast både efter cykeln och sånt som vi har låtit ligga ett tag efterandra köp. En snäll granne kom hit i dag på eftermiddagen och körde bort det till återvinningen. Skönt med hjälpsamma och bussiga grannar.

Under dagen så ångade min förkylning på med hosta och snuva och jag gillar det inte. Vem gör det? Men i ärlighetens namn är jag väldigt sällan förkyld, tur är väl det.

Funderade ett tag på att stanna kvar i Rydal men rätt sent på eftermiddagen så bestämde vi oss för att köra iväg.

Vi gjorde det enkelt för oss och återvände till Gislaved. Där är det skönt att parkera vid träden så man får skugga.

På vägen dit så körde vi först och handlade på ICA i Gislaved. Fattades rätt så mycket. Skönt att gå i den svala butiken. Körde sedan till Burgerking och köpte varsin Whopper Meal. Det smakade bra och dom har goda pommes. En fördel med att anlända på kvällen är att man köper något färdigt att äta.

När vi sedan kom till ställplatsen så fanns det faktiskt en del husbilar där. Ett par hade ställt sig ungefär där vi brukar ställa oss. Men här finns ju gott om plats så vi körde längre bort. Finns ju ingen anledning att trängas tycker vi.

Nu har halva året blivit historia och det ha varit ett trevligt halvår som har gått fort. Och nu går vi mot mörkare tider igen. Men nu ska vi först njuta av denna fantastiska sommar med så mycket sol och värme.