I dag kom cykeln

2018-06-29

I natt så började det blåsa en del och det var härligt svala vindar. I morse var det endast 15 plus i skuggan och i solen kände det inte så varmt på grund av vinden. Riktigt skönt att gå på morgonpromenad i dag.

Eftersom vi gick upp strax efter sju i dag så kom vi iväg redan innan halv nio. Trafiken var gles och vi kom till Rydal utan problem och parkerade där vi brukar stå.

Eftersom jag inte lyckades få fram vilken tid cykeln skulle levereras så var det bara att vänta. Tålamod är en dygd sägs det men ibland är det svårt att vara dygdig. Trist att vänta. Men eftersom jag har en förkylning på gång så var det rätt så skönt att bara ligga i soffan och läsa.

Men strax efter 3 så ringde dom som skulle leverera paketet och sa och dom kom om en kvart. Det gjorde dom och killen bar in paketet och ställde det i köket.

Eftersom klockan hade blivit så pass mycket så bestämde vi oss för att stanna kvar i Rydal över natten. Gick ut till husbilen och hämtade in datorer och lite annat.

Paketen öppnades och så här såg det ut. Inte alls likt en cykel.

Efter en stund så såg det ut så här. Det var svårast att få allt upp ur kartongen sedan tog det inte så lång stund att sätta ihop den. Snygg tycker vi. Men nu har vi kartonger och plast i halva köket.

Sen så var det dags för Hasse att ta en provtur. Han var mycket nöjd med sin nya fina cykel. Mycket stabil och lätthanterlig tyckte han. Dags att ta bort den gamla trotjänaren ur garaget och sätta in den nya. Hoppas han får mycket glädje av den i många år.

Sedan så ansökte jag om elcykelsrabatten på Naturvårdsverket.  Efter några timmar fick jag svar att det hade gått igenom. Det gick undan minsann.

I morgon så åker vi iväg igen.

2 reaktioner till “I dag kom cykeln”

    1. Gamla cykeln är nästan skrot.
      Elcykelsrabatten fick jag och svaret kom snabbt.

Kommentarer inaktiverade.