Flyttade några meter

2018-07-01

Började blåsa lite under natten och det fortsatte det med hela dagen. Det var vindar som svalkade. Men så klart lyste solen ner över oss från en klarblå helt molnfri himmel och det var 17 – 28 plus.

Jag var trött på morgonen efter att ha hostat mycket under natten. Gick en lagom lång promenad med Zacko.  Sedan kände jag mig faktiskt lite piggare.

Hasse flyttade husbilen till den plats där vi brukar parkera när alla husbilar hade kört. Inte så stor skillnad men gräset är inte så torrt här utanför dörren så Zacko blir inte så bösig när han ligger ute. Vilket han gärna vill.

På eftermiddagen så överföll mig tröttheten efter jag hade gått en sväng med Zacko. Sedan fick jag det ena hostanfallet efter det andra. Tröttsamt. Bara att ta det lugnt och vila.

Det hade ju blivit tomt här i ett par timmar men sedan så kom det hit några husbilar till och parkerade.

”Livet kan börja” var en trevlig roman. Den handlar om en kvinna som rymmer från sin hårt kontrollerande make och hur hon bygger upp ett nytt liv. Maken jagar henne och hur går det? Läs boken den var riktigt bra. Sen började jag på en bok som heter ”Tystnaden” av Dean Koontz , dom brukar vara bra och har högt tempo.

Kvällen smög sig på och skuggorna blev längre och vinden mojnade. I dag så kändes det lagom varmt. På nätter så kryper temperaturen ner emot 5 -6 plus och vi gillar att ha det svalt när vi sover.