En del att göra

2018-06-19

Sval natt, 9 plus, och sval morgon 14 plus. Dessutom så blåste det rätt så mycket. Det var också mest mulet.

Vi gick till skogen och där blåste det nästan inget, skönt. Det är verkligen grönt nu. Ormbunkarna prunkar runtomkring. Det gör även lingon och blåbärsris. Om det blir några bär vet jag inte, mina ögon ser inte sådant.

Vi kom hem och sedan så var det dags för lite hushållsgöromål. Finns ju alltid något att göra även när man bor i husbilen. På tal om väder så kom det sedan en kort men mycket intensiv regnskur. Om man hade gått ut då hade man blivit genomvåt på under en minut. Vi stannade så klart inne. Sedan så började molnen luckras upp och det blev en del sol.

Strax efter tolv så lämnade vi Hyltena för denna gång. Vi körde då mot Rydal på den vanliga vägen. Trafiken var gles och vi mötte en del husbilar på väg norrut, både svenska och utländska.

När vi kom till Kinna så stannade vi till vid Frendo för att hämta mina paket. Fortsatte sen till Rydal. Jag tog in min nya dammsugare till lägenheten för att montera ihop den. Det gick rätt så bra men sugmunstycket fick vi inte på plats. Jag satte maskinen på laddning och det där munstycket får vi sätta på plats när vi kommer till Rydal i morgon.

Sedan så körde vi till Lidl för lite inköp. Alltid något som fattas.

Vi körde sedan till en rastplats för att stå där någon timme innan vi fortsatte till Skene för att parkera utanför restaurang Casablanca. I dag så köpte vi ingen mat där.

När vi stod på rastplatsen så packade Hasse upp vår nya lilla radio och fick igång den. Den har en hel del finisser som vi gärna vill lära oss. Men nu så fungerar den verkligen bra. Inget brus eller konstiga knackningar som vår gamla radio höll på med.

Min nya lilla tysta mus är verkligen tyst och den är jag verkligen nöjd med. Känns bra att nu kunna scrolla igen.

I morgon så är det dags för Hasse att gå till rehab igen det är därför som vi parkerar här.