Tillbaka till Rydal

2018-06-20

Mulen morgon men det kom inget regn under Zackos och min morgonpromenad och det var skönt tyckte vi. Hade inga regnkläder på oss för enligt väderprognosen så skulle det inte regna. Det blåste inte något heller så det var inte så dåligt väder. Men det är ju så att efter det otroligt varma och soliga vädret som vi hade innan så känns det som lite taskigt sommarväder nu. Men så typiskt att när barnens sommarlov börjar och det är midsommar så ska det bli lite regnigt och blåsigt. Men vädret rår vi inte över.

Här gick vi i dag.ag

Här gick vi i dag.

Här gick vi i dag.

Tycker att denna buske blommar så vackert. Har ingen aning om vad det är för något.

En stund efter vi hade kommit hem så började det regna ett milt sommarregn.

Det blev sedan dags för Hasse att gå till rehab för träning. Just då så regnade det inte och det var ju bra. Han går ju med två kryckor och har ingen möjlighet att hålla ett paraply över sig. En timme senare när han var på väg hem igen så hade han åter tur för det regnade inte.

När Hasse var iväg så fikade jag samt att jag plockade ihop min dator, platta och sladdar som vi ska ha med in till lägenheten när vi kommer till Rydal.

När vi kom dit så parkerade vi på vår ”vanliga” plats. Bar in till lägenheten det som skulle dit.

Dammsugaren väntade på att få sitt munstycke på plats. Det lyckades jag med efter många försök. Använde mig av lite flytande tvål och då halkade det på plats. Sedan så provade jag dammsugaren. Den fungerade väldigt bra men vilket obehagligt högt ljud den gav ifrån sig. Får nästan ha hörselskydd när man använder den.

Sedan så blev det en lugn eftermiddag och kväll.

I morgon så är det dags för att tvätta igen. Och nu är det mycket efter flera veckor på rull.