Fortsatte norrut

2018-06-18

Växlande molnighet är just vad det är nu mest varje dag. I morse var det endast 14 plus och lite blåsigt. Solen tittade fram lite emellanåt.

Här låg det ett par båtar till och det var inte mycket vatten.

Vi gick runt på lite olika gator och tittade lite. Det var nästan ingen trafik, några cyklister och några som promenerade. Mycket lugnt.

Vi fikade och när vi var klara så körde vi iväg till tömningsplatsen som ligger en bit bort. Fanns tyvärr inget drickvatten men dock vatten att skölja tunnan med. Är förmodligen dricksvatten men tar aldrig dricksvatten ur en kran som ligger på samma ställe som man tömmer latrin. Bör vara flera meter emellan anser vi.

Körde sedan vidare och kom till väg 152 mot Skillingaryd. Trevlig väg med fint landskap och vackra vyer. Sedan så kom vi ut på E  och körde norrut. Inte så mycket trafik i dag.  Svängde av när vi kom till Circle K och Hyltena. Fortsatte till ställplatsen och parkerade där vi brukar stå på plats 3.

Vi var helt ensamma här.

Jag gick till macken för att betala och fick mitt kvitto som vi satte upp i fönstret.  Fick nyckeln till elskåpet och Hasse fixade sladden.

Gick en sväng med Zacko ner till sjön och det är fint här. Fortfarande växlande molnighet och lite blåsigt men det var inte kallt, 19 – 22 grader.

Sen gick vi hem för att lyssna på fotboll Sverige – Syd Korea. Sverige är ju inte med i VM så ofta och det är ju roligt att dom är med i år. Dom vann matchen med 1 – 0 och det är första gången sedan 1958 som dom ha gjort det i första matchen. Det var det år som min pappa köpte tv för att kunna titta på fotbollen som spelades i Sverige. På den tiden kunde man verkligen snacka om tjocktv. Och den skulle helst ha dörrar så man slapp se skärmen när den var avstängd. Vilket den var den mesta tiden, fanns ju inte så många program att titta på. För övrigt så var det en rätt så trist match att lyssna på (den i dag alltså).

När vi är här så går jag gärna till Road Star och köper mat och det gjorde jag i kväll också. Valde hamburgare med samma namn som vägkrogen och det var en jättestor hamburgare med ost och bacon och med underbart goda pommes. Vi åt tills vi blev jätte mätta och det blev en del pommes över som tyvärr inte går att spara. Men det som blev över från den fantastiskt goda hamburgaren lades i gladpack och sedan in i kylskåpet. Zacko fick smaka lite av hamburgaren också när han fick lite burkmat i kväll.

Vi trodde att vi skulle bli ensamma här men det blev vi inte. I kväll så blev vi tre svenskar, en fransman och en tysk husbil plus en svensk husvagn.

I morgon så kommer vi att köra mot Rydal.