Lämnade trevliga Seglora i dag

2018-05-24

Vädret bara fortsätter att vara varmt och soligt med lite små stackmoln och svag vind som knappast svalkar. På vår morgonrunda så har vi en del skugga och det uppskattar vi. Är ju väldigt varmt i solen redan vid åttatiden. Morgontemperatur i skuggan 17 plus och eftermiddag i solen 35 plus.

Längtar nästan efter lite mulet, regn och blåst så man får något att klaga över. Nu kan man ju inte klaga när det är underbart sommarväder.

Vid halvfyra var vi klara för att köra. Hade inte handlat på några dagar så nu var det åter dags för lite påfyllning av diverse. Men vi började med att backa bort dit man fyller vatten och såg till att vattentanken blev full.

Blev ett kort stopp i Rydal för att kolla posten. Inget viktigt fanns i boxen. Fortsatte till Skene och MM. Så svalt och skönt inne i butiken och i synnerhet i avdelningen med mejerivaror. Sedan så fick även Lidl ett besök av oss. Vill ha deras kolsyrade Saskia vatten (det går det mycket av nu) och deras superbra toapapper.

Klockan hade nu hunnit bli halvsex och vi körde och parkerade utanför restaurang Casablanca där vi har tänkt stå i natt. Tog först en promenad med Zacko i hettan.

Utsikten utanför dörren är som den är men vi har inte tänkt bli bofasta här.

Vi hade bestämt oss för att äta sushi i kväll och jag gick bort till Casablanca för att beställa det. Passade samtidigt på att fråga om det var ok att vi parkerade på deras parkering här. Inga problem fick jag till svar. Jag beställde varsin 8-bitars sushi och tog hem det till husbilen. Det smakade verkligen jättegott och vi blev väl mätta. Det var längesedan som vi åt sushi sist (tror att det var minst ett år sedan).

Hasse ska vara på rehab kliniken här i morgon redan 07.45 och det är därför vi är här. Så skönt att vara i närheten av Skene lasarett där rehab ligger så vi inte behöver gå upp så himla tidigt. Blir i alla fall att gå upp tidigt men det kan vara rätt så skönt för då är dt inte så varmt. Tror jag också går upp då för att gå ut med Zacko i den ännu lite svala morgonluften

Efter Hasses rehabbesök så får vi se vad som händer! Vad som nu är viktigast är att Hasse blir bättre.