Är i Kristinehamn

2018-05-09

Lite varmt i natt och jag hade lite svårt att sova. Fram emot fyratiden blev det svalare och då somnade jag så gott. Helt plötsligt så var klockan halv åtta och då ”hoppade” jag upp ur sängen och var nästan klarvaken med en gång. Nä, det var så att jag kravlade upp och fick på mig kläder och gick ut med Zacko. Men rätt så snart så var både jag och benen piggare. Zacko var alert som vanligt. Det var 16 plus och det blåste en svag lite sval vind och solen lyste över oss. Det var en härlig morgon.

När vi kom tillbaka till husbilen så var det dags att köra över gatan till City Gross för lite inköp (när jag var klar).

Där var det inga problem att parkera och i affären så var det nästan folktom. Gick rätt så fort att handla förutom att jag fick går flera varv för att hitta det lilla som jag skullen handla. Men så är det när man är i en okänd affär. Men jag hittade vad jag skulle ha.

När jag sedan höll på att lägga mina inköpta varor på plats så knackade det på dörren. Jag öppnade och där utanför så stod det ett par husbilvänner till oss som vi har träffat på lika olika platser i södra Europa. Var så roligt att träffa er igen och prata en stund. Ses igen nästa gång.

Vi fortsatte sedan norrut. På en rastplats vid Mariestad tog vi en kort paus och även där så träffade  jag på en husbilsvän Kul att ses igen tyckte jag.

När vi kom till Gullspång så körde vi dit på ställplatsen för nu var det dags förr kaffepaus, Gevalia.

Så här såg det utanför vår dörr, det är vacker här. Vi satte oss utanför vid bordet och drack vårt kaffe och åt våra goda mackor. När vi körde förbi ICA så satt det några och vinkade till oss och så klart vinkade jag tillbaka. Det visade sig lite senare att det var goda vänner till oss som stod här på ställplatsen. Så roligt att se att ni har återgått till husbil efter några husvagnsår. Vi ses på årsmötet hoppas vi.

Vi hade nu inte så långt kvar till Kristinehamn och när vi kom dit så körde vi bort till Sannabadet. Där blev vi mötta av en parkeringsvakt som visade oss var vi skull parkera. Här fanns det gott om gamla goda vänner och vi kände oss som hemma med en gång.

Solen strålade från en klarblå himmel och det var så varmt och vi var glada för att vi hade skugga utanför husbilen. I kväll så är det bara styrelsen, valberedning o parkeringspersonal samt alla som ska jobba i info som är på plats.

Det blir ett tufft jobb i morgon för att allt ska falla på plats på ett enkel sätt som alla blir nöjda med.

Gick på en promenad med Zacko och träffade då på ytterligare trevliga medlemmar som vi brukar träffa på under vintern. Och för övrigt så pratade vi med många trevliga medlemmar under eftermiddagen och det var så roligt att träffa er alla. Husbilsvänner kan man inte få för många av, eller hur?

Lite bilder från platsen här på eftermiddagen.

Och här fanns det vilt skällande småhundar i modell jätte små som verkligen lät mycket när vi gick förbi.

Solen strålade ner över oss här på eftermiddagen och kvällen var verkligen ljummen.

Många satt ute på kvällen inlindade i vinterkläder och filtar. Inget för oss men alla har ju här ett fritt val.

I morgon så ska det bli så roligt med alla husbilar som kommer hit.