Första dagen på årsmötesträffen i Kristinehamn

2018-05-10

 Det var lagom svalt i natt och sömnen var god. Vädret på morgonen var soligt med endast en svag vind och det var 14 plus. En härlig försommardag var att vänta.

Redan vid åttatiden så började husbilarna köa för att köra in. Inkörningstiden var klockan nio men det finns ju alltid dom som vill vara i god tid.

Det finns många fina promenadvägar runt dom stora fotbollsplanerna här och där gick Zacko och jag denna morgon.

Här har husbilarna börjat parkeras av dom rutinerade parkeringsvakterna.

Denna bil tillhör en mycket känd HBK profil som skriver under signaturen Gittan & Jojje. Så roligt att se att dom kom hit. Träffade Gittan senare på eftermiddagen och det var så trevligt. Vi träffades utanför några andra husbilsvänner som det också var roligt att träffa igen.

Fler husbilar som parkerar.

Nu på morgonen så är det helt tomt här men om några timmar så är det fullt av husbilar här. För en kort stund så hade parkeringsfolket det lite lugnt. Men det varade inte så länge.

Här har det kommit en del husbilar och parkerat.

Strax inne 13.30 så gick jag till infocentret för att jobba där i en och en halv timma. När vi kom dit så såg det ut så här och vi bytte av dom som satt där.

Det var så trevligt att sitta där och checka in dom hade kommit till träffen. Kul att träffa många gamla vänner samt att träffa många nya klubbkamrater. Och dessutom så hade jag mycket trevligt sällskap av Birgitta.

Gick sedan tillbaka till vår husbil. OOPS där var det tydligen en liten fest. Ja, ja bara att gilla. Men vi tyckte faktiskt att ljudnivån var lite hög ibland.  Men är det fest så blir det så.

Sedan så tog jag och Zacko en promenad där vi träffade både gamla och nya husbilsvänner. Självklart så står alla husbilar parkerade på ett sådant sätt att om man vill av olika anledningar köra härifrån så kan man så klart göra det.

Det var här som det var tomt på morgonen.  

Här är några av dom.

På kvällen var det många som hade beställt mat och andra hade inte gjort det. Men många hade samlats i hallen för att äta tillsammans. Vi tillhörde inte dom utan vi käkade vår mat i husbilen.

    

    

    

Sedan så gick jag dit och fotade lite.

Alla verkade trivas och ha det roligt. Träffade många vänner här och det blev många kramar. Det var så underbart roligt att träffa er alla i kväll och jag kommer att träffa många fler husbilsvänner i morgon och det ser jag fram emot.