På väg norrut

2018-05-08

Nu börjar det bli varmare på morgonen också. I dag var det 15 plus och solen strålade från en blå himmel med endast lite höga skyar. Värmen steg och det blev snabb en bra bit över 20 plus i skuggan och i solen var det bara alldeles för varmt. Men i vår lägenhet så kom temperaturen bara upp till 19 – 20 grader och det känns skönt i värmen.

Vi hade tänkt köra någon gång mitt på dagen men så blev det inte. Väntade tills en bit efter fyra och hoppades på att det skulle vara lite svalare då. Tänker på när vi stannar för att ta ut Zacko och man möts av så mycket värme när man går ut från den svala husebilen. Kör ju med AC i bildelen och det svalkar även en del i bodelen under körning.

Vi började köra mot Borås och strax innan stan så började det bli kö. Sedan var det en enda lång kö genom stan. Var ju fel tidpunkt kom vi på. Men det gick bra och vi fortsatte mot Fristad där vi valde väg 42 mot Vårgårda. Här var det gles trafik. Sedan så var det dags att köra ut på E 20 norrut. Inte mycket trafik här heller.

När klockan närmade sig sju så närmade vi oss Skara. Vi var hungriga och körde av till Macdonalds. Hasse parkerade och jag gick in och köpte varsin hamburgare & co. Tillbaka i husbilen så flyttade vi bort till en stor parkering alldeles i närheten.

Vi åt våra hamburgare och dom smakade jättegott och vi blev väldigt mätta. Då bestämde vi oss för att stanna kvar här över natten. Kände för jobbigt att fortsätta längre.

Så här har vi det i kväll utanför vår dörr.

Parkeringsplatsen är stor och vi har sällskap av en kylbil som ibland slår ifrån för att sedan slå på igen.

På kvällen blev det lite svalare och det var skönt.

I morgon så fortsätter vi till Kristinehamn och tänker komma iväg rätt så tidigt på morgonen. Ska passa på att handla lite på City Gross som ligger på andra sidan gatan. Alltid något som fattas.