Så läckra bilar

2018-05-06

Vaknade till en härligt solig och vindstilla morgon med 10 plusgrader. Fick fel jacka på mig och blev väldigt varm. Bättre det än att frysa.

Gick svängen runt kyrkan och över den andra bron. Massor av dofter från naturen och ljud ifrån fåglar som kvittrade.

Strax efter tolv så körde Hasse husbilen bort till vattenpåfyllningen. Jag och Zacko gick en sväng och passade på att växla några ord med några husbilvänner och campingvärden. Sedan så lämnade vi denna mysiga lilla camping för denna gång.

Vi körde genom Rydal och fortsatte till Lidl i Skene. Mötte några läckra bilar och vid Wärdshuset Spinnaren såg vi att några har parkerat. Parkerade utanför Lidl och jag gick in för att handla. Det var inte så mycket som behövdes så det var snabbt avklarat.

Körde sen tillbaka till Rydal och parkerade på vår vanliga plats. Jag och Zacko gick bort till värdshuset för att titta på bilarna som stod parkerade i trädgården.

Wärdshuset Spinnaren är en vacker byggnad och dom lär ha väldigt god mat där.

http://www.spinnaren.se/ Kolla på deras hemsida.

Nu blir det många bilder på dessa tjusiga bilar som är otroligt välvårdade. Det var mycket folk här som skulle äta söndagsbuffé och passade på att kolla på dessa fina bilar.

I morgon så väntar tvättstugan på mig tidigt på morgonen. På eftermiddagen så ska Hasse köra husbilen till Kinna för att den ska bli tvättad.

http://www.marksbilvardscenter.se/. Här ska den lämnas in.

Det är fullt upp i morgon.