En solig majdag

2018-05-05

Vädret var molnigt med lite sol på morgonen och det var lite småblåsigt men egentligen inget som störde. Temperaturen låg på ca 10 plus men det kändes varmare och då i synnerhet när solen börja titta fram mellan molnen.

En liten bit längs med vägen så möts man av denna vy. Att sitta i lusthuset en härlig sommardag kan ju inte vara fel. Undrar om båten då ligger i vattnet.

Utanför kyrkogården vid muren så växer dessa söta styvmorsvioler.

Här är man på landet och här finns det boskap ute på ängarna.

Fortsatte gå längs vägen och kom efter en stund fram till nästa bro.

Nere vid vattnet mellan stenarna så blommar dessa gula blommor. Det är otroligt att det kan växa blad och blommor på dom mest otroliga ställen där man absolut inte skulle kunna tro att något kan växa. Naturen är stark.

Senare på dagen så försvann molnen och det blev helt molnfritt och då så klart soligt och varmt. Det blev en riktigt härlig majdag då det var skönt att sitta ute.

På eftermiddagen så fick vi trevligt besök av ett par som kom med personbil. Det var ett par husbilsvänner som vi har träffat några gånger i Portugal och Spanien när vi har varit där på vintern. Det var väldigt roligt att träffa dom igen och prata en stund. Väldigt trevligt att ni tog er tid att köra hit. Hoppas vi träffas igen på årsmötet i Kristinehamn.

Sedan så var det allt annat än lugnt här. Det var 8 Carthago husbilar som hade en liten träff här och dom spelade boule och sifferkubb. Dom hade jätteroligt och det hördes. Men vi tycker det är så trevligt att lyssna på glada skratt och utrop. Jag satt ute och läste och efter en stund blev jag trött och då fällde jag ryggstödet bakåt och slumrade så gott till ljudet av glada grannar.

Det blev sedan kväll och svalare och då blev det väldigt lugnt här. En del gick in i sina husbilar och andra gick till den lokal som finns här om man vill umgås lite mer.

Vi var nöjda med dagen och satte oss i husbilen och kollade på internet och lyssnade på radio.