En härlig dag

 2018-05-04

Det var så skönt att sova till ”vanlig” tid denna morgon och det innebar att jag gick upp mellan 8 och halv 9. Kände mig verkligen pigg och utvilad och det är en härlig känsla tycker jag.

Zacko och jag gick iväg i den något kyliga morgonen (hade på vantar i dag) var bara 8 plus men solen lyste och det blev faktiskt lite varmare och det blåste inget. Vi mötte ovanligt mycket folk i dag, 3 personer och dom hade med sig 2 hundar var.

Jag hade ju en liten plan för idag och den följde vi. Efter att ha vi hade avlutat elva kaffet så packade vi ihop dator/plattor och lite annat och bar ute till husbilen. Lika mycket som vi bar in för några dagar sedan så det var snabbt gjort.

Vi körde sedan några km norrut och kom till Seglora Camping där vi körde in och parkerade på ställplatsen på tomt nummer 3. Kopplade in el, svischade betalning för 2 dygn och så kände vi oss verkligen hemma här.

Solen lyste och vi hade en fin utsikt från vår dörr.

Jag fick sedan ett litet utbrott av energi här. Tog ut alla mattor och skakade och borstade dom. Sopade golvet (hade glömt! dammsugaren i Rydal) och våttorkade golvet.  Utbrottet gick snabbt över och jag hann precis att lägga tillbaka mattorna igen. Men det kändes bra att få bort lite smuts.

Vi tog en sväng på campingen och hälsade på några husbilsvänner som brukar vara här. Verkligen roligt att träffas igen tyckte vi.

Några husbilar/vagnar fanns det när vi kom hit och flera kom det hit under eftermiddagen. Många Chartago som tydligen hade en liten miniträff här i helgen.

Jag satte Zacko i lina utanför husbilen och han verkade undra varför inte vi också sätter oss ute.

”Men eftersom varken matte eller husse kommer ut så lägger jag mig i gräset och sover” tänker Zacko. Han låg ute i hela eftermiddagen och myste i solen.

Så här ser det ut från baksidan på campingen. Det finns en del ”långliggare” här.

En del av Zackos och min promenadväg på eftermiddagen. Det är fint här tycker vi.

Ska bli så skönt att vara här och slippa vara i Rydal med det jobbiga ljudet från dom bor i lägenheten ovanför oss. Vi tror att dom har elefantbarn där som studsar runt hela dagen och halva natten. Det är så skitjobbigt.

Nu njuter vi av att lyssna på radion utan att höra dunsar och annat på taket.