Ny månad

2018-04-01

I dag är det första april och jag sluppit fåniga, korkade så kallade aprilskämt vilket jag är oerhört tacksam för. Det var mycket länge sedan jag slutade att tycka det var roligt. Fanns några fåniga sådana i vissa tidningar. Tycket det är dags att sluta med det!

Solig morgon, ingen vind och 13 – 20 plus. Blev en promenad till stranden i dag.

Havet var så vackert blått och dom höga husen speglade sig i vattnet. Det var inte så mycket folk här ännu. Var mest motionärer som sprang och hundar med ägare som gick.

En bit från stranden så var det en hel del folk på denna uteservering.

Kom förbi ”grusplanen” och i dag så var det omkring 20 husbilar som hade parkerat där.

Det blev lite skyigt senare på dagen men det var inget som störde solen som verkligen sände ner sina varma strålar över oss. Någon blåst var det inte utan möjligen en svag lätt svalkande vind emellanåt. Satt ute mest hela dagen och njöt i det härliga vädret.

På eftermiddagen så kom en av våra husbilsvänner förbi och tog sig tid att stanna och vi fick en trevlig pratstund. Alltid kul att snacka lite tycker vi.

Det var rätt så många husbilar som lämnade ställplatsen i dag och nu är det åter många lediga platser här.

Livet tuffar på i ett lugnt tempo vilket det har gjort sedan vi kom hit. Skönt tycker vi.

Jag passar på att låna en del böcker på biblioteket så jag ska ha att läsa när vi börja resan hemåt. Att bli utan böcker på läsplattan är något som jag inte vill råka ut för. Men om min platta skulle krascha (vilken mardröm) så har vi några pappersböcker som jag kan läsa. Måste ju vara lite garderad!

Mörkret föll och det blev svalare men absolut inte kallt. Vid tiotiden när jag gick ut med Zacko så var det 12 plus och helt vindstilla.