Lite otur

2018-03-31

Det var mycket blåsigt i natt och husbilen gungade till rejält i vindbyarna. Blåsten fortsatte på morgonen om än inte lika mycket. Solen lyste ifrån en molnfri himmel och det var 14 – 20 plusgradet.

Gick till marknaden och där blåste det ännu mer. Alla hade inte packat upp ännu.

Här var det en del vacker keramik.

Här är det fler som håller på att plocka upp sina grejor i blåste. Längst ner på denna gata så doftade det ljuvligt gott av Chorus. Med det blev det inga i dag.

Kom lite mer folk när jag gick tillbaka. Passade på att köpa ett gäng sockar, alltid bra att ha ett litet lager.

På en parallellgata så var det många husbilar parkerade. På vissa ställen så stod dom så tätt att man knappt kunde passera mellan dom.

Sen på eftermiddagen hade jag lite otur. Lyfte upp plastpåsen med avfall ifrån hinken i nedersta lådan. När jag hade lyft lagom högt så blev det ett hål i botten och massor med avfall lämnade påsen. En del hamnade i hinken och tyvärr så hamnade en hel del lite runtomkring. Vad det var som låg runtomkring ska jag inte gå in i detalj på men det var inte speciellt fräscht om man så säger. Bara att sätta igång att sanera. Det gick åt mängder av hushållspapper. Hinken tog jag ut och gick bort till kranen ute för att skölja av den. Har man inte att göra så ser man ibland till att få det.

I kväll så skulle vi äta en lite påskmat var det tänkt. Hårdkokte några ägg och gjorde en liten Jansson.

Det blev alltså Jansson, kokt ägg med kaviar, två sorters sill, lite paté och gravad lax med hovmästarsås. Det var lagom mycket och det var väldigt gott och vi blev mätta.

I dag så är det sista dagen i mars och det har varit en trevlig månad. Vädret har varit rätt så blåsigt men det har varit mycket sol och det har varit skönt.