Lugnt i dag

2018-01-18

Morgonen var sval bara 12 plus, molnfri himmel alltså soligt men det blåste en del och vinden var sval. I dag fick jag ingen obehaglig överraskning och det kändes så klart bra. Det värsta som hände var att jag öppnade en flaska med kolsyrat vatten lite för fort så det sprutade vatten åt alla håll. Bara att torka upp. Var ju rent vatten.

En del av parken som jag gick förbi idag.

Det här är en modern städmaskin som genom en lång slang suger upp det som ska bort.

Men så här ser det ut för det mesta när det städas. Man sopar och plockar manuellt.

I dag så fällde dom en av palmerna som står ute på gräsmattan. Det var väl något fel på den. Det såg väldigt tomt ut när den var borta.

Så här ser det ut från andra hållet.

Det blev lite små moln på eftermiddagen och det blåste en del. Vi valde att sitta inne, gillar inte att sitta ute när det blåser.

Läste klart ”Riddarna av Solvidden”. Tyckte inte den var speciellt bra eller roligt. Mest som ett försök att göra en rolig bok men inte lyckats fullt ut. Handlade om 4 rätt så korkade unga män i en liten ort någonstans ute på landsbygden. Möjligen lite rolig mot slutet. Nu blir det ”husdjuret av ”Camilla Grebe.

I kväll så var det ju torsdag och då var det dags för en matlagningsbefriad kväll för mig. Vi beställde var sin Combinado. Alltså en måltid med kött, pommes, ris, kokt ägg och en fräsch sallad. Så klart så levererades det till husbilen. Jag valde rostbiff och Hasse valde fläskfilé. Det smakade så jättegott.

Avslutar kvällen med att lyssna på Karlavagnen som ikväll fyller 25 år. Jag har följt detta program genom alla år och även varit ute i etern många gånger. Har pratat med många av programledarna genom åren. Hoppas att detta härliga program får fortsätta många år till.