Så gott med sol i dag

2018-01-15

Måndagen började med 5-6 plusgrader och klarblå himmel och ingen vind. En härlig morgon måste jag ju bara tycka. Solen värmde så skönt och det var absolut ingen risk för regn i dag.

Här kan man om vill gå ut på bron över vattnet.

Men aldrig skulle jag gå ut här. Det känns som att det för mig skulle vara förenat med fara för livet.

I dag så kunde vi sätta oss ute i solen och njuta i värmen. Så skönt det var. Det var ett tag mycket varmt och det var nästan för varmt ett tag. Men så kom det ett litet moln och svalkade av mig lite.

I dag så köpte Hasse en påse med frysta Svenska köttbullar på Lidl. Dom skulle vi äta till middag i kväll.

Eftermiddagen gick jättefort och det blev snabbt svalare när solen försvann ner bakom husen. Det får gärna var svalare nätter om dagarna då blir soliga och varma.

”Naken i döden” var bra och spännande fast tyvärr en hel del som var förutsägbart. Och det var slutet också. Men hjältinnan måste ju överleva för att det ska bli fler böcker om henne. Man tar ju inte livet av någon man tjänar pengar på. Så är det ju i alla böcker som har en huvudperson som drar många läsare. Nästa bok som jag har börjat på heter ”Riddarna av Solvidden” av Örjan Bergstedt. Efter 23 sidor så undrar jag vad egentligen denna bok handlar om. Men det kanske ljusnar efter några sidor till.

I kväll så åt vi då Svenska köttbullar med hemlagat potatismos med gräddsås och Felix rårörda lingonsylt. Det smakade jättegott och i morgon så ska Hasse köpa en fryst påse till av dessa goda Svenska köttbullar.

Vi lyssnade i kväll på Idrottsgalan och det var väldigt trevligt. En del av mina favoriter var vinnare i kväll. Men måste ju bara tycka att Christian Olsson var så bra som programledare tillsammans med Linn Nenzén.

Sedan så blev det Karlavagnen.