Rätt så mycket sol i dag

2018-01-11

Kändes som risk för regn på morgonen så jag tog regnplagg på oss. Det kom endast 5 droppar. Det var lite blåsigt och 15 plus och rätt så mulet. Blev den vanliga rundan där jag kommer förbi den parkering där husbilar får parkera gratis. I dag så fanns det bara 6 husbilar där varav en har stått där sedan vi kom hit.

Dagen fortsatte sedan med rätt så mycket sol mellan molnen. Temperaturen steg en del och det var omkring 20 plus när solen var framme under eftermiddagen.

När jag läser en ”Harry Hole” bok så vill jag inte lägga den ifrån mig. Dom är mycket bra och spännande från första sidan. Sedan ökar tempot hela tiden tills det rafflande slutet.

När jag hade 30 sidor kvar så stod Zacko och glodde oavbrutet på mig. Han talade på sitt sätt om för mig att nu var det minsann dags för honom att gå ut sväng. Inget att välja på bara att stänga av läsplattan. Bokstäverna finns ju kvar.

Nu blir det en bok av Denise Rudberg som heter ”De sju som såg”. Hennes böcker är lättlästa, roande och lite spännande.

I kväll så blev det hämtmat och vi valde varsin sallad. Det är gott ibland.

Senare på kvällen så lyssnar vi som vanligt på Karlavagnen och programledare i kväll är Sanna Lundell (hon är jättebra) och det handlar om att tävla. Jag har aldrig gillat att tävla och när jag någon gång gör det så är det helt ointressant för mig om jag vinner eller förlorar. Vi är ju alla olika och tur är väl det.