Sista dagen på året 2017

2017-12-31

Mulet och lite småblåsigt på morgonen denna sista dag på året 2017. Men det var rätt så milt, 15 – 22 plus.

Jag gick upp lite tidigare i dag än vad jag brukar för när jag vaknade så hade jag en nästäppa som hette duga. Gick inte att andas genom näsan så det var lika bra att gå upp och ut för då lättar det med en gång. Så redan strax innan åtta gick vi iväg.

Gick och kollade på husbilarna som stod parkerade vid Bombeiros och jag tror det var omkring 100 husbilar där, mest portugiser. Dom stod väldigt trångt på vissa ställen och på andra ställe, så om du skulle vilja köra därifrån, så skulle det bli problem. Fanns några platser lediga men det var där det var lerigt och med djupa vattenpölar. Vem vill stå där?

Vid 10 tiden så började det regna och det var helt enlig dagens prognos. Regnet piskade ner rätt så kraftigt ett tag. Och så vid tolvtiden så var regnmolnen borta och det var även dom andra molnen också. Himlen blev ljuvligt klarblå och solen skickade ner sina värmande strålar över oss.

Gick en tur med Zacko.

Så här ser det ut inne på en tomt. Visst är det fint?

Det var mycket bilar parkerade längs med trottoaren i dag. Det är ju söndag och dessutom nyårsafton.

Detta heter gatan som ställplatsen ligger vid och numret är 12. Sådana här fina gatuskyltar är vanliga här.

När jag har kommit hit så är jag nästan hemma igen.

På eftermiddagen så kom det nya moln som sedan försvann och kom tillbaka. Alltså var det växlande molnighet och rätt så behagligt väder.

Vi gjorde inget speciellt i dag mer än det vanliga. Det är ju vatten som ska fyllas och latrin som ska tömmas. Så är det när man bor i husbilen. Såvida man inte har annan utrustning! Men tiden gick fort som vanligt.

Blev ingen speciell nyårmeny i kväll men gott i alla fall. Det blev fläskfilé med rödvinssås och en god potatisgratäng och till det ett gott rödvin.

Tror inte att jag kommer att sitta uppe och invänta tolvslaget i natt. Väljer nog att få och lägga mig när jag känner för det. Nytt år blir det i alla fall.

Önskar er alla ett mycket gott nytt husbilsår med många trevliga husbilsresor.

4 reaktioner till “Sista dagen på året 2017”

Kommentarer inaktiverade.